Samenwerking het KwaliteitsKlankbord en De Lieve Tandarts

Samenwerking Kwaliteitsklankbord en De Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts is een bemiddelingsplatform dat tot doel heeft om zoveel mogelijk mensen (weer) naar de tandarts te laten gaan door de drempels waar nodig weg te nemen. Sinds kort is dit platform partner van Het KwaliteitsKlankbord.

De Lieve Tandarts matcht patiënten met lieve tandartsen. Zij bezoeken deze tandartsen en geven hen het keurmerk “Lieve Tandarts” als ze voldoen aan alle criteria.

Deze tandartsen worden gepresenteerd op www.delievetandarts.nl en krijgen veel aandacht in lokale media, via Google en sociale media. Doelgroepen zijn onder meer angstige patiënten en kinderen. Maar ook mensen die ontevreden zijn over hun eigen tandarts en zij die verhuisd zijn worden bereikt met berichten vanuit het platform en melden zich aan bij een lieve tandarts met het keurmerk.

Vernieuwend

De initiatieven van De Lieve Tandarts en het KwaliteitsKlankbord dragen op een vernieuwende manier bij aan patiëntvriendelijkheid van de mondzorgverlening, door de gezamenlijke belangen van patiënten én mondzorgverleners met elkaar te verbinden.